Wij kunnen ons voorstellen dat je snel en makkelijk over informatie omtrent onze dienstverlening wil beschikken. Daarom vind je hieronder een zo compleet mogelijk overzicht. Heb je na het lezen hiervan toch nog een vraag, neem dan contact met ons op via mail of telefoon! Je bereikt ons direct via info@loft010.nl of 06-10448967.

Levertijden
Verzending en thuisbezorging
Privacy en beveiliging
Retourneren of ruilen
Garantie
Bestellen
Betalen
De voortgang van uw bestelling
Uw accountinformatie bewerken
Bedrijfsgegevens


Levertijden
Bij Loft010 maken we de meubelen met een klein team en met passie. De levertijden van onze producten verschillen per artikel en dit staat aangegeven op de productpagina. Wij streven er naar altijd zo vlot mogelijk te leveren. Mocht je vragen hebben over de levertijden neem dan gerust contact met ons op.


Verzending en thuisbezorging
Een Loft010 bestelling kan worden thuisbezorgd of worden afgehaald bij onze werkplaats in Rotterdam. De kosten voor verzending hangen af van het gewicht en de afmeting. Thuisbezorgd meubilair monteren wij ter plaatse.


Privacy en beveiliging
Persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie zijn bij Loft010 in goede handen en kunnen uitsluitend door jou zelf bekeken en/of gewijzigd worden. Het bestelproces is beveiligd met een SSL verbinding zodat alleen jij je gegevens in kunt zien. Een iDEAL betaling verloopt bij ons via de beveiligde omgeving van onze iDeal aanbieder Sisow.


Retourneren of ruilen
Indien je niet 100% tevreden bent over één van de bij Loft010 aangeschafte producten kunt je deze kosteloos ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aanschaf. Als het product in originele staat verkeert en je voor retourtransport zorgt, krijgt je het gehele aankoopbedrag retour of een vervangend en gelijkwaardig product van jouw keuze. Deze service geldt voor alle standaardproducten van Loft010. Voor maatwerk meubels en inbouwkasten gelden andere voorwaarden.


Garantie
Op alle producten van Loft010 geldt een garantie van 1 jaar. De kosten van reparatie, eventuele vervanging en vrachtkosten vallen volledig onder deze garantie. Het recht op vervanging van de geleverde goederen komt de afnemer niet toe indien het gebrek redelijkerwijs te herstellen is.
De datum van indiening van de klacht door de afnemer is beslissend voor de toepassing van bovengenoemd systeem. Je kunt jouw klacht indienen via info@loft010.nl.
LET OP: Hout krimpt en zet uit naar gelang de weeromstandigheden. Indien een houten meubelstuk hierdoor krimpnaden of haarscheuren vertoont, wordt dit gezien als aanvaardbaar. De afnemer moet te allen tijde zorgdragen voor de juiste luchtvochtigheid van de meubels. Indien de meubels te snel in een zeer warme en droge omgeving worden gezet, wordt dit gezien als onvoldoende zorg voor het meubelstuk.


Bestellen
Zodra jouw betaling door Loft010 is ontvangen, wordt jouw bestelling in orde gemaakt en verzonden via de gekozen verzend- of bezorgmethode. Als je kiest voor de optie om de bestelling zelf af te halen in onze werkplaats aan de Adrianalaan in Rotterdam krijgt je van Loft010 een bericht zodra de bestelling klaar staat.


Betalen
Bij betaling middels iDEAL heb je de bestelling het snelst in huis. Bij de betalingswijze “Vooruitbetalen per Bank of Giro” kan verzending enkele dagen langer duren omdat de ontvangst van de betaling dan enige tijd in beslag kan nemen. Bij grote meubelen die ter plaatse worden gemonteerd, maatwerk meubelen en inbouwkasten kan het (rest)bedrag bij levering per pin worden voldaan.

De voortgang van een bestelling
Via de link “Mijn gegevens” rechtsboven in de Loft010 webshop kunt u de status van al uw bestellingen zien en eventueel ook facturen afdrukken.


Jouw gegevens aanpassen
Via de link “Mijn gegevens” rechtsboven in de Loft010 webshop kun je persoonlijke gegevens en informatie over je bestelling inzien en/of wijzigen.


Bedrijfsgegevens van Loft010:

Loft010 / Hoogthout
Johan de Meesterstraat 14 C
3031 SP Rotterdam

06-10448967
info@loft010.nl
www.loft010.nl

KvK-nummer: 24466787
Bankgegevens: 57.73.02.760 ABNAMRO t.n.v. Hoogthout, Rotterdam
IBAN: NL05ABNA0577302760
BIC: ABNANL2A
BTW-Nummer: NL178793826B01